Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Hårdrock

Arga Farbro Cramler blir glad!Posted by Cramler Tuesday, January 22 2008 00:24:56
Bang your head!

En av anledningarna till att man har en blogg är att man vill uttrycka sin tankar, känslor och åsikter, en ventil för själen och hjärnan helt enkelt. Min största ventil är utan tvekan musiken! Ju äldre jag blir ju mer går jag tillbaka till mina musikaliska rötter. Det som präglar en person mest sker förmodligen under tonåren och puberteten. När jag var i den åldern så lyssnade jag väldigt mycket på hårdrock. Efter det så har jag lyssnat på och spelat massor av musik, men det som sitter mest djupt rotat är nog gammal hederlig hårdrock. Det finns inte mycket som ger mig en sådan kick. Det är därför som jag då och då tar på mig peruker, nitar och skinnbrallor och äntrar scenen. Arga Farbror Cramler sjunger nämligen hårdrock av hela hjärtats lust!

Om ni är nyfiken så kan ni surfa in på följande sidor och njuta:

Overturner på mycpace.com
Overturner.com
Rösta på Overturner till Sweden Rock Festival

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.