Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Räksallad

Arga Farbror Cramler funderar!Posted by Cramler Monday, November 19 2007 22:31:52
Bon Soir!

Idag har jag haft nöjet att besöka Hallsberg, eller "Allsbäär" som våra fransktalande vänner skulle uttala det. "Inteallsberg" är också ett passande namn. Organisationen som jag arbetar i är just nu inne i en stor omorganisation och kontoret i Hallsberg ska läggas ned. Därför brukar det inte kännas så muntert när man är där på besök. Men idag så fick jag mig ett gott skratt, dock inte på kontoret utan på lunchen...

Jag besökte "Nalles Pizza" för att fylla på förråden - inte för att den såg flottast ut - den låg helt enkelt närmast kontoret. Nalle - hur han nu fått det smeknamnet - hälsade glatt med "- Hallåhejsan mannen!". Efter att noggrant studerat menyskylten bestämde jag mig för en Räksallad. Nalle frågade glatt om jag ville ha ägg, ost och skinka på också. Javafan, tänkte jag, bäst att lägga på rejält så att man står sig till kvällen. Den kalla rätten som brukar svängas ihop på en svinblink dröjde ovanligt länge, kanske hade Nalle slut på kokta ägg tänkte jag. Efter tio minuter så landade en härlig anrättning framför mig på bordet. En ost- & skinksallad med räkor och på toppen av det hela; Ett stekt ägg med lös gula!!

På Nalles meny fanns en hel del sköna saker eller vad sägs om "Vinägret" till salladen? Kanske en "Innebandy special"? Den senare består av ett hopplock av Pizza, Kebab och Pommes. Jag kan lätt föreställa mig ett gäng testosteronstinna tonårskillar som slukar denna kaloribomb med hull och hår efter innebandyträningen.

Dagens ordspråk:

Fem varv på en toppkvark är aldrig mer än fyra varv på en klocka

- Arga Farbror Cramler


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.