Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

God Jul & Gott Nytt År!

Arga Farbror Cramler tycker till!Posted by Cramler Thursday, December 23 2010 14:10:10
Hej Alla Julfirare!

Nu är det snart dags att ta på tomtemössan och inleda den största av alla helger. Jag vill dock - kära läsare - skicka några ord på vägen!

Tänk på att använda julfriden till vad den egentligen är till för, vila och trevlig samvaro med familj och vänner. Glöm heller inte bort dina ovänner, skänk dem en tanke av försoning, det är förmodligen den bästa julklapp du kan ge dig själv. Slut en inre fred med dig själv och andra!

Julen är nu för tiden mestadels ett kommersiellt jippo som gör att många mår dåligt. Julfriden, Vänskap och Kärlek mäts i prislappar och pengar. Allas vår Ernst mäter julen i hur många dekorationer du kan knöka in per kvadratcentimeter i ditt hem. Arga Farbror Cramler säger: Skit i allt detta! I det långa loppet betyder ingen ting.

Med dessa små visdomsord vill jag tillönska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Och glöm inte Petter Niklassons ord; - Krama varandra i trafiken!

-AFC

  • Comments(1)//www.joltcola.se/#post54