Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Absolut Pernod!

Arga Farbror Cramler tycker till!Posted by Cramler Monday, March 31 2008 22:17:25
Skål go´vänner!

Äntligen har vi gjort oss av med den svenska dubbelmoralens största flaggskepp, V&S är avyttrat!! I Sverige har vi alltid tyckt om sprit, men hu vad hemskt om någon vågat erkänna det. V&S:s mest framgångsrika varumärke Absolut har marknadsförts på ett mycket aggresivt sätt utomland. Metoderna som har använts skulle få vilken kommunal alkoholhanlägger som helst att behöva krypa ned mellan vita lakan - iförd en konstig tröja som knäpps på ryggen - under en lång tid. Det har varit gratis utdelning av absolutflaskor, spritlotterier, tävlingar med sprit som vinster och mycket mer.

Men. Allt detta har skett utomlands och inte i vår egen inskränkta verklighet. Den verklighet som politikerna försett oss med. Sverige tar minsann sitt ansvar för folkhälsan! Här gör vi inte reklam för sprit! Här kan man inte köpa sprit i vilken affär som helst! Vilket jävla mumbojumbo... Här följer ett strof av vår mest hatade Nationalskald Eddie Meduza:

Jag måste till systemet å köpa brännvin
För jag har ont i en tand
Jag måste till systemet å köpa brännvin
Så säger alla ibland
När man går till systemet å köper brännvin
Så skyller man på nånting
Å ingen vågar medge att tarmen suger, när allting kommer omkring.

Ingrid Bowner å Torsten Bengtsson försöker hålla oss kort
Jakten på brännvin blir så hysterisk, att man dricker alldeles för fort.

Jag måste till systemet å köpa brännvin,
för nu är jag alkoholist
De e` väl bäst man springer förbi systemet
För det är ju sant å visst
Att det är bäst först som sist
Att man blir helnykterist.


Att folkhälsan bara varit en fasad för att få in skattekronor bevisades av den s-märkte politiker som intervjuades i kvällens Aktuellt; Där pratade man bara om att vi säljer ut våra tillgångar m.m. Inte ett smack sades om att vi vill kontrollera tillverkning, att vi har ett systembolag i Sverige som ska se till att det inte säljs för mycket o.s.v...

Det är dags att sluta blunda och i stället satsa pengar på information och utbildning av våra framtida konsumenter. Eftersom det är ganska farligt att köra bil så utbildas man i detta och får ett körkort. Att det kan vara farligt att dricka sprit är också klart, men där har vi istället terroristorganisationen IOGT-NTO som likt en landsortspräst på 1700-talet försöker sätta skräck i menigheten med skrämseltaktik. Tyvärr går detta inte hem längre i vår upplysta och globaliserade värld!

Alkohol är en sällskapsdryck som är svårslagen, låt den få fortsätta vara det.

  • Comments(3)//www.joltcola.se/#post28