Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Karlskoga...

Arga Farbror Cramler surnar ur!Posted by Cramler Monday, November 05 2007 22:29:39

God afton!

Sitter i lobbyn på ett övervintrat hotell i vapenindustrins gamla högborg Karlskoga. Inte roligt... Bruna heltäckningsmattor blandade med illgröna plastmattor och mörkt betsade trädörrar. Här var det säker ett sjujävla drag när det begav sig! Mutade Indier i turbaner som festade loss med lokala villiga blonda flickor. Men nu är det tomt och öde. Ett par skitiga maskinförare har checkatin plus en bilskollärare som valt ekonomialternativet, d.v.s. vandrarhemsdelen med egna lakan.

Möjlighet att köpa ett mål varm mat existerar inte och bar finns det inte heller! Man kan om man har tur inhandla en bira i repan. Alldeles nyss komm en halvfull finne ner i lobbyn och skulle låna ett strykjärn för att "pättra på pyxorna"... Som tur är finns denna dator för gästernas förfogande att tillgå. Jag fick vänta på den i en och en halv timme, en kurd med fulltatuerade armar var djupt upptagen med nån variant på gamla Pacman!

Nu ska jag gå upp på rummet och käka lite "chirr & smarr" som jag köpt på Preem. Fast jag kanske tappar matlusten när jag tänker på hur många Electroluxkillar som lagt en sarre på mjukmattan...

Jag undrar om det blir bätter accomondering i morgon kväll? Stadshotellet i Åmål väntar på mig...

  • Comments(1)//www.joltcola.se/#post14