Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Dörryckare

Arga Farbror Cramler surnar ur!Posted by Cramler Tuesday, October 30 2007 22:25:47
God kväll!

En dörryckare har inget att göra med en väskryckare, men är minst lika irriterande! När man letat upp en lugn och skön toalett på jobbet och i godan sitter och vilskiter - alltså en längre process med t. ex. medhavd tidning - så kommer det någon och rycker till i dörren. Ska det vara så in i helvete svårt att titta efter om det lilla fältet på låset är rött eller vitt!!! Det är ju därför det sitter där, så att man ska kunna se om muggen är ockuperad eller ej.

Det där rycket i dörren får en att hoppa till rejält, tömningen av tarmen blir störd vilket kan leda till att man inte blir riktigt färdig och får obehag resten av dagen. På en arbetsplats formligen tapetseras bekvämlighetsinrättningarna med pekpinnelappar om att man ska städa stolen när man lortat ner den. Jag har aldrig sett någon som skriver en uppmaning om att det hör till hyfs och god ton att på ett lugnt sätt kontrollera att det verkligen är ledigt innan man forcerar dörren. På tåg eller bussar har jag många gånger sett upprepade försök av samma person att rycka upp dörren när den är låst. Hur tänker en sådan människa? Kanske något i stil med "Jag är nog för dum för att öppna en sådan här komplicerad dörr, det sitter säkert ingen där inne så jag rycker till några extra gånger så går det nog..."

Jag har pratat om problemet med min fru och hon säger att problemet inte existerar på damtoaletterna. Detta kanske är en manlig företeelse? Å andra sidan så skulle det inte förvåna mig det minsta...

Låt mig skita i fred!!


  • Comments(4)//www.joltcola.se/#post12