Arga Farbror Cramler

Arga Farbror Cramler

Om Bloggen

Åsikterna i den här bloggen är högst personliga och jag representerar varken någon politisk inriktning eller religiös uppfattning. Om du inte tycker som jag så är du välkommen att kommentera så att vi kan skapa en konstruktiv debatt!

Prolog

Arga Farbror Cramler surnar ur!Posted by Cramler Thursday, January 04 2007 19:26:41

Hej alla glada!

Så brukade den gamle legenden Bosse Larsson inleda sina TV-program och allsångskvällar. Jag tycker det är ett fett bra uttryck! Jag gillar glada personer som garvar och tycker att livet, universum och allt ting är värt att skratta åt. Personer med självdistans är människor i min smak, gör man bort sig och bjuder på sig själv så är det alltid några fler människor som skrattar! Stiffa människor som tar sig själv på stort allvar och ser ut som om de har ett kvastskaft i röven har jag inte mycket till övers för.

Nu börjar vi närma oss meningen med namnet på kategorin för detta första inlägg på min blogg; Arga Farbrorn surnar ur! Även fast jag till kropp och själ är en glad och positiv person så händer det titt som tätt att jag surnar ur rejält... Främst handlar det då om orättvisor eller att människor beter sig dumt eller fattar dåliga beslut på grund av prestige. Då blir jag heligt förbannad och rör gärna upp himmel och jord. Inte med våld utan med språket som vapen!

Många av mina kommande inlägg kommer därför att hamna i den här kategorin. Jag tycker det är bättre att skriva av mig mina frustrationer i stället för att - som idioten George W Bush - invadera nåt stackars land och slå människor gula och blåa.

Det kommer naturligtvis att bli fler kategorier också! Jag älskar musik och kommer säkert att skriva en hel del om det också, både snälla och mindre snälla saker... Nu får det vara nog skrivet i denna prolog.

Kom ihåg kära vänner: Lär er att inte döma någon för än ni gått i dennes moccasiner. (gamalt indianordspråk)

- Arga Farbror Cramler

  • Comments(4)//www.joltcola.se/#post1